Rijn en IJsselenergie heeft Zonnepark Sportpark Schuytgraaf geopend voor inschrijving zonnestroom. Ben je woonachtig in de postcodegebieden: 6661, 6665, 6843, 6844, 6846 en 6862? Heb je altijd al zonnepanelen gewild, maar hier geen plek voor? Dan is dit je kans!

De Rijn & IJssel Energiecoöperatie gaat 295 panelen plaatsen op het dak van de Arnhemse Boys. Ze hebben hiervoor een overeenkomst gesloten met de eigenaar van sportpark Schuytgraaf, de Gemeente Arnhem.

Zonnestroom zonder gedoe

Als deelnemer krijg je per ‘gekocht’ paneel 15 jaar lang de energiebelasting terug over de hoeveelheid kWh die met je panelen is opgewekt. Dit voordeel wordt door je energieleverancier verrekent met de jaarafrekening en zorgt gedurende de looptijd voor een verwacht rendement van zo’n 7% op je investering!
Je wordt automatisch (na inleg ledenkapitaal) lid van de Coöperatie bij deelname. Zij regelen de administratieve afhandeling met betrekking tot de opwekking. Geen gedoe dus!

Ze gaan dit project realiseren middels een zogeheten postcoderoos-regeling. Deelnemers aan een postcoderoos-regeling investeren gezamenlijk in een zonneproject in de buurt(omliggende postcodes, oftewel ‘de roos’) door het kopen van zonnepanelen. Op deze manier kan je zonnepanelen kopen als je dak niet geschikt is, je geen eigen dak hebt of wanneer je gehuurd woont.

Door deel te nemen aan zonnepark Schuytgraaf steun je de Coöperatie. Dankzij deze steun kunnen zij meer lokale en duurzame energieprojecten starten. Zo zorgen we samen voor duurzaam en lokaal opgewekte energie.

Naar verwachting wordt het eerste paneel nog v­oor de zomer van 2019 gelegd.

Meer weten over de achtergrond van dit project; het rendement, de voorwaarden en wat dit voor jou kan betekenen? Bekijk dan hier de brochure of neem contact met ons op via: 085- 40 11 762.
bron: https://www.rijnenijsselenergie.nl/project/inschrijving-zonnepark-sportpark-schuytgraaf-geopend
en   https://www.inschuytgraaf.nl/samen-zonnestroom-opwekken-schuytgraaf/