Ben je bezig met een initiatief om je omgeving te verduurzamen en heb je een vraag?
Of heb je ervaring die anderen kan helpen?
Neem contact met de aanjagers van Arnhem AAN!
Arnhem AAN is het programma van gemeente Arnhem om duurzame energie te stimuleren

Klimaatstraatfeest

Heb je je al aangemeld voor het Klimaatstraatfeest? Omdat je in Arnhem woont, start je al met 500 bonuspunten. Je kunt meedoen met je straat of met een groep. Stap voor stap krijg je een goed overzicht in jouw energieverbruik en hoe je dat slim kan verlagen.

Klimaatstraatfeest

Punten verzamelen

Het idee achter de competitie is simpel: je verdient klimaatpunten door met zoveel mogelijk mensen energie te besparen tijdens het stookseizoen. Het team dat aan het einde van de competitie de meeste punten heeft gescoord wint een fantastisch geldbedrag!

Bespaaracties

Als je je hebt aangemeld, kun je beginnen met het uitvoeren van bespaaracties. Deze vind je op jouw persoonlijke pagina. De acties zijn onderverdeeld in zes categorieën. Start met de enquête, zo ontdek je hoe energiezuinig jij op dit moment al bent. Vervolgens kun je aan de slag met de rest van de acties. Voor elke actie verdien je een bepaald aantal klimaatpunten.

Bewijsmateriaal indienen

Je ontvangt pas klimaatpunten als je voor een actie het juiste bewijsmateriaal inlevert (bijvoorbeeld foto’s, bonnetjes of offertes). Bewijsmateriaal kun je uploaden op je persoonlijke pagina. Al het bewijsmateriaal wordt beoordeeld door een jury. Na goedkeuring van de jury worden de klimaatpunten bij je totaal aantal bijgeschreven.

Beste Klimaatteam van Nederland

Alle acties moeten in de wedstrijdperiode (10 oktober 2017 tot 31 maart 2018) worden uitgevoerd. Op 1 maart 2018 vindt er een afvalronde plaats. Na deze afvalronde strijden alleen de beste 50 Klimaatteams nog voor de titel Beste Klimaatteam van Nederland. De eindstrijd duurt tot 31 maart 2018, het einde van de competitie. Op zaterdag 14 april 2018 worden de winnaars op feestelijke wijze bekend gemaakt.

website Klimaatstraatfeest
website Arnhem AAN

facebook #ArnhemAAN
website: www.arnhemaan.nl
facebook: https://www.facebook.com/groups/arnhemaan/