Klein betuind, maar toch jeukende groene vingers? Start ook met een YIMBY-moestuinbak. YIMBY staat voor Yes-In-My-Back-Yard. Ontmoet andere moestuinbak-eigenaars en deel elkaars ervaringen.

Groen dichterbij

Heb je weleens gedroomd om zelf een moestuin te beginnen?  Om van dichtbij de kruiden, groenten en bloemen te zien groeien?  En om daarvan vers en eerlijk te koken?  Er bestaat nu de mogelijkheid  om deze droom snel in vervulling te laten gaan. Nu kun je een moestuinbak op poten aanschaffen.  En daarmee kun je direct starten met je groene ideeën.

Yes-In-My-Back-Yard Arnhem!

De  moestuinbakken vormen samen  YIMBY Arnhem.  YIMBY staat voor Yes-In- My- Back-Yard. YIMBY zegt Ja! tegen groene verandering in de stad. Bij YIMBY Arnhem gaat het om groen in je eigen achtertuin.  De YIMBY moestuinbakken worden door de zorgdeelnemers van zorgboerderij Hoeve Klein Mariëndaal gemaakt.  Zo levert Hoeve Klein Mariëndaal  een belangrijke bijdrage aan YIMBY Arnhem.

Ontmoeten

Door YIMBY Arnhem ontmoeten mensen uit de buurt elkaar en kunnen groene ervaringen worden gedeeld. Als afsluiting van het seizoen worden alle YIMBY eigenaars uitgenodigd voor een YIMBY oogst diner van de opbrengsten van de YIMBY moestuinbak. Het YIMBY oogst diner 2017 vindt plaats op 23 september 2017.

YMBY-Hoeve Klein Mariendaal Arnhem

YIMBY Bestellen

De YIMBY moestuinbak heeft een groei oppervlakte van een halve vierkante meter (60 cm diep en  80 cm breed).  Door de hoogte van 100 cm het je geen last van slakken en katten. Je kunt de YIMBY moestuinbak bestellen bij info@hoevekleinmariendaal.nl onder vermelding van “YIMBY moestuinbak”. In de mail moet naast je naam ook je adres vermeld worden. Na betaling van de factuur van 65 EUR  (incl. BTW) wordt de YIMBY moestuinbak geleverd.
YMBY-Hoeve Klein Mariendaal Arnhem

Meer