Op 11 maart 2017 organiseert de WoesteLand Academie een workshop ‘Duurzaam ondernemerschap voor jongeren’. Daarin gaat het niet alleen over het opzetten van een bedrijf(je) met een duurzame inslag, maar ook kleinschalige of eenmalige initiatieven vallen hier onder.

De houding van Nederlandse consumenten ten aanzien van duurzaamheid zit in de lift. Daarom is deze tijd een goed moment om met een duurzaam idee aan de slag te gaan. WoesteLand ontwikkelde hiervoor een workshop, bedoeld voor mensen die een duurzaam initiatief willen opzetten en handvatten zoeken om dat succesvol te doen.

Tijdens de workshop ‘Duurzaam ondernemerschap’ worden deelnemers begeleidt met het uitwerken van hun idee tot een plan. Een vaag idee krijgt vorm en deelnemers leren hun idee in een veilige omgeving te presenteren. Op deze manier leren de deelnemers ook hoe ze (andere) jongeren kunnen stimuleren en helpen met het opzetten van een duurzaam initiatief.

Duurzaam ondernemerschap hoeft overigens niet alleen te gaan over het opzetten van een bedrijf(je) met een duurzame inslag. Kleinschalige of eenmalige initiatieven vallen hier ook onder, want ook met kleinere acties gericht op duurzaamheid is een positief verschil te maken!

De workshop Duurzaam ondernemerschap voor jongeren vindt plaats op 11 maart, van 10:00 tot 15:00 uur, bij IVN Gelderland, Jansbuitensingel 14, Arnhem.
De workshop kost €35 euro.
Opgeven kan via www.woestelandacademie.nl.

Bloei!tip: Je vindt de Woesteland Academie en andere groene organisaties en initiatieven in de Bloei!gids >>>