Uw huis is uw derde huid. Uw huis moet als het ware kunnen ademen. In Woonwinkel Atrium kunt u bij Ton Aalbers terecht voor advies over gezond wonen. Ton Aalbers stelt dan ook: ”Iedereen kent het effect van plastic schoenen, of een plastic jas, het sluit ons lichaam af en ons een klam en onprettig gevoel. Een plastic huis heeft hetzelfde verstikkende effect. Door het gebruik van synthetische latex, kunststof vloerbedekking en vinyl behang, sluit je het huis af en kan het niet ademen. Vochtproblemen en erger schimmelvorming liggen dan op de loer. Het kan anders: Door de muren bijvoorbeeld te schilderen met kalkverf zorgt u er zelfs voor dat deze actief meewerken aan een gezond binnenmilieu.”

Producten die wij verkopen:

– Leemstuc op wanden dat actief de luchtvochtigheid in huis optimaliseert.
– Vloerbedekking van puur natuurlijke vezels als kokos, wol, sisal verlijmd met een natuurrubberlijm zonder schadelijke emissies.
– Massief houten vloeren; parket of planken.
– Natuurverf op basis van lijnolie die door zijn aangename geur zonder toxische emissies en door kleur en uitstraling een genot zijn om te verwerken en te bewonderen.
– Ergonomische meubelen voor te relaxen of actieve zit op de werkplek.
– In onze winkel staat slapen centraal, omdat de mens 8 uur per dag in deze ruimte tot rust moet komen zonder belast te worden door zijn directe omgeving. Massief houten bedombouwen met 100% natuurlatex matrassen en biologisch katoenen bedtextiel zijn een gezonde aanvulling op een aangename nachtrust in een natuurlijke omgeving.

Bent u van plan om te gaan verbouwen of een aanschaf voor het interieur te doen op welk gebied dan ook, kom dan eerst eens langs bij Woonwinkel Atrium. Ton Aalbers staat daar voor u klaar om een passend bouwbiologisch interieur advies te geven, want; natuurlijk woont u beter.

BLOEI_Partner_logo

ATRIUM

Biologisch bouwen en wonen

A Wielakkerstraat 14, 6811 DB, Arnhem
Daalseweg 109, 6521 GG, Nijmegen
T 026 3510204 (Arnhem)
024 3234541 (Nijmegen)
I www.woonwinkelatrium.nl
E info@woonwinkelatrium.nl
O di – vr 10.00 uur – 18.00 uur
za 10.00 uur – 17.00 uur