Collectieve inkoop isolatie en panelen loopt af.
Arnhem organiseert samen met het Energieloket Midden Gelderland (ELMG) een inkoopactie voor isolatie en/of zonnepanelen. Wees er snel bij want de inschrijving loopt tot 15 januari. Voor de gemeente Renkum is de inkoopactie op 31 december afgelopen. Maar mocht u deze gemist hebben, dan bieden wij u de mogelijkheid aan om nog mee te doen met de inkoopactie van Arnhem.
https://www.elmg.nl/winstuitjewoning

Inkoopactie

De gemeente Arnhem organiseert samen met het Energieloket Midden Gelderland (ELMG) een grootschalige inkoopactie voor isolatiemaatregelen en zonnepanelen. Dit is extra interessant voor eigenaren van een huis van vóór 1978 met relatief hoge stookkosten. Met het isoleren van de spouwmuur en/of vloer bespaar je flink op je energierekening en verbetert je wooncomfort. Door de plaatsing van zonnepanelen kan je elektriciteitsrekening wellicht halveren of zelfs volledig komen te vervallen. De gemeente Arnhem streeft naar een lager energiegebruik, onder meer door woningisolatie en de plaatsing van zonnepanelen te stimuleren.

‘Winst uit je woning’

Met de inkoopactie ‘Winst uit je woning’ kun je veilig en voordelig spouwmuurisolatie, vloerisolatie en zonnepanelen aanschaffen. Experts staan je op onafhankelijke wijze bij en leggen daarbij de focus op kwaliteit en klanttevredenheid. De prijzen zijn scherp omdat er gezamenlijk wordt ingekocht bij leveranciers, die voldoen aan strenge kwalificatie-eisen. Wees er wel snel bij want de inschrijving loopt tot 15 januari 2018. Via deze link kun je je inschrijven: www.elmg.nl/winstuitjewoning. Een inschrijving is overigens nog vrijblijvend.