Waar kunnen kinderen nog ontdekken, leren, spelen, lekker creatief bezig zijn? Juist in Malburgen. Daar is het Wijklab ontstaan. Doordat een aantal initiatieven zijn gaan samenwerken is er voor de jeugd een aantrekkelijk aanbod van activiteiten.

Wat is Wijklab?

Wijklab bied ruimte voor ontwikkeling. In de fysieke vorm van 2 winkelpanden met werkplaatsen en een prachtige Buurtakker, Arnhem Zuid.
Mentaal in de vorm van een collectief van denkers, doeners, makers en dwarskijkers-van jong tot oud- die samen het verschil kunnen maken in hun eigen leefomgeving. Hun uitvalsbasis is in Malburgen. Vanuit daar ligt de hele wereld aan hun voeten. Jeugdwijkraad, Kinderwijkteam, Timmerhuis, BuurtAkker, PlasticLab en StadsGras werken er samen.
En vergeet niet: het geheel is meer dan de de som der delen. Alles hangt samen met alles samen.
Hun idealen: De onvoltooide revolutie: strijden voor vrijheid, gelijkheid, broederschap en solidariteit. Goed zorgen voor onze planeet en de nieuwe generatie wereldburgers. Samen op avontuur met verbeeldingskracht als wapen.

maak kennis met Wijklab

Ben jij nieuwsgierig waar www.wijklab.nu zoal mee bezig is? Wil je meedenken, helpen, doen? Kom dan woensdag 27 november om 17.30 uur langs aan de Akkerwindestraat 29 Arnhem. Super als je er bij bent! De Stadskok maakt iets lekkers. Kom erbij dan maken we samen plannen!

bron: https://www.wijklab.nu/