Is je mening nog niet goed gehoord over woningbouw in Meinerswijk? Je kunt je nog uitspreken via de enquete.

In de gemeente zijn veel stemmers voor het plan Eilanden 2.0. In het plan wordt vooral aandacht besteed aan de verbinding van Stadsblokken- Meinerswijk met de stad door middel van horeca, evenementenhal, hotel, camping…. en om deze ideeën te kunnen bekostigen moet er woningbouw komen. Tussen 250/350 woningen staan er op de planning.

Meinerswijk, het mooie natuurgebied tussen Arnhem Noord en Zuid, is tevens uiterwaarde. De grond zal eerst verhoogd moeten worden omdat het anders onderstroomt tijdens hoog water, helemaal niet handig dus. Ze willen hier flats van 5 verdiepingen hoog gaan bouwen bij de ASM haven. Verder komen er dan 80 luxe villa’s op de plaats waar nu de steenfabriek staat. Maar staan er niet al genoeg gebouwen leeg in Arnhem en moeten we dat niet eerst aanpakken ipv weer nieuw bijbouwen in een natuurgebied?!
**Kom in actie!**

Afgelopen maandag 11 april  kon je naar het gemeentehuis om je stem te laten horen!

Volgende week maandag 18 april zal de informatieve behandeling verder gaan met vragen van raadsleden aan het college over het raadsvoorstel. Het raadsvoorstel zal waarschijnlijk besluitvormend worden geagendeerd voor de raadsvergadering van maandag 30 mei.