Ken je Vegans & Veggiez al? Een website ontstaan uit de behoefte aan een startplaats met gezellige eet- & drinkgelegenheden die passen bij een bewuste levensstijl. Een overzicht met adressen waar voldoende veganistische en/of vegetarische gerechten op de kaart staan, waar met pure ingrediënten wordt gewerkt en waar je je thuis voelt, zodat je als bewuste levensgenieter ook buiten de deur geen compromissen hoeft te maken.

Waarom Vegans & Veggiez?

De initiatiefnemers zijn dol op alle blogs, boeken en andere verzamelsites die steeds een plukje van dit soort fijne plekjes publiceren, maar ze misten een gebruiksvriendelijk en vooral ook hip overzicht, waar al die hotspots allemaal bij elkaar te vinden zijn, mét een gemakkelijke zoekfunctie. Daarbij zijn ze wel wat selectief, want ze beoordelen en plaatsen zelf de adresjes die daarvoor in aanmerking komen. Een ongedwongen sfeer, een hip interieur en een kwalitatieve keuken is het uitgangspunt.

Help jij Vegans & veggiez al die fijne hippe hotspots te verzamelen? Geef dan jouw favoriete adresjes aan ze door. Ben jij een horeca-ondernemer en wil je deelnemen? Dan kun je je gratis aanmelden.

www.vegansveggiez.com