Elke vrijdag kun je eten ‘Wat de pot schaft’, in de De Stadskeuken. Een initiatief van Mirjam Alexander.
Lekker samen eten en een goed gesprek met iemand die je nog niet kende of altijd al een keertje wilde spreken.
En als je zin hebt samen gezellig aan de afwas!

Bijdrage 5 euro of 3,5 voor kinderen en mensen met een kleine beurs. Exclusief drankjes.

Je kunt je aanmelden via hun facebookevent, je klikt dan op ‘gaan’.
Dan weten ze voor hoeveel mensen er gekookt moet worden.
facebook: De Stadskeuken

Locatie: Beekstraat 40
Tijd: 18.30u

Wat is De Stadskeuken?

De Stadskeuken is een fijne gezellige plek voor ontmoeting, activiteiten en initiatief. Je kunt er een kop koffie drinken en ook je eigen activiteit organiseren. Er wordt regelmatig iets georganiseerd, dus hou de website in de gaten om niks te missen.

Het is een plek om tot nieuwe oplossingen te komen voor een fijne en respectvolle manier om met elkaar om te gaan. Het is daarom altijd een verrassing wat er op tafel komt en dat geldt natuurlijk ook voor de activiteiten!

Zelf activiteiten organiseren

Als jij zelf een activiteit wilt organiseren, ben je bij hen helemaal op het goede adres! Zij helpen sociale, duurzame en creatieve initiatieven op weg door te faciliteren, te ondersteunen en te verbinden met andere initiatiefnemers. Ze werken samen in wederkerigheid waarmee ze de kosten laag houden, gebruik maken van elkaars expertise en bouwen aan een sociaal en duurzaam netwerk.

Heb je ook interesse om mee te doen? Kom een keer langs en kijk wat jij in De Stadskeuken en/of samen met de andere initiatiefnemers zou willen ondernemen.
bron: website De Stadskeuken