Je wilt graag verduurzamen en woont in een huis met verenigingen van eigenaren. Dan heb je ook met andere huiseigenaren te maken. Hoe kun je dan verduurzamen, hoe pak je dat aan?
Maandag 22 januari is er een informatiebijeenkomst  van 19-21u
Locatie: Geniet in de Weerd, Weerdjesstraat 168 te Arnhem

VVE verduurzamen, hoe doe je dat?

Voor dit soort vragen is het VvE Energieloket Gelderland is in het leven geroepen met ondersteuning van de Provincie Gelderland om Gelderse Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) met ambities om te verduurzamen te ondersteunen. Ze gaan graag met je op verkenning hoe je je gebouw kan verbeteren op het gebied van comfort, energiezuinigheid, veiligheid en uitstraling. Het liefst onderzoeken ze hoe je hiervoor niet meer uitgeeft dan je huidige woonlasten. Ga je deze verkenning ook aan met hen?

Zonnepanelen of Nul op de Meter?

Met de VvE-scan, kun je antwoord krijgen op vragen als,”ik wil graag mijn huis verduurzamen, maar waar moet ik beginnen? Welke maatregelen zijn er? Wat kost dat en hoe blijft ik als VvE binnen het maandelijkse budget? Is het voor uw VvE haalbaar om geheel Nul op de Meter te worden?
De provincie Gelderland geeft daarom maximaal € 4.000,- subsidie aan VvE’s die een VvE-scan willen laten uitvoeren. Tijdens een VvE-scan wordt het complex niet alleen technisch doorgelicht, maar wordt ook de financiële situatie van de VvE bekeken.

Wilt u de subsidie aanvragen? Neem dan contact met ons op. Wij begeleiden u graag bij de indiening van de aanvraag.

Let op: voor de subsidie is een bepaald bedrag beschikbaar gesteld. U kunt subsidie aanvragen totdat dit bedrag besteed is. Hierbij geldt op = op.

http://vve-energieloket.nl