Donderdagavond 10 maart organiseert Vrijwillige Inzet Arnhem een informatieavond over vrijwilligerswerk. 

Denk jij er wel eens over om vrijwilligerswerk te gaan doen? Tijdens een gezellige en informatieve avond op donderdag 10 maart kun je ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn in Arnhem en omgeving.
Van twee organisaties komt de vrijwilligerscoördinator vertellen over het vrijwilligerswerk binnen hun organisatie. Verder liggen er vacaturemappen om te kijken welke organisaties vrijwilligers zoeken. Aan een van de medewerkers van Vrijwillige Inzet Arnhem (VIA) of de aanwezige vrijwilligerscoördinator kun je al je vragen stellen.

Tijd: 19.30 tot uiterlijk 21.30 uur
Locatie: In de Weerd, Weerdjesstraat 168
Deelname: gratis
Aanmelden: in verband met het aantal beschikbare plaatsen is het wenselijk dat je je van te voren aanmeldt. Dit kan tot 3 maart bij Hanneke Schweitzer via h.schweitzer@via-arnhem.nl. In de week van 7 maart ontvang je een bevestiging van deelname.

Vacatures

Kun je er 10 maart niet bij zijn dan kun je op de website van VIA zoeken in de uitgebreide vacaturebank. Je kunt zoeken op activiteiten of op de tijd die je beschikbaar hebt, bijvoorbeeld vrijwilligerswerk voor een korte klus, iets in de avond of weekend.

Meer