In en rond Arnhem en Wageningen zijn al veel mensen ‘Eco-actief’. In de tuin, in huis, in de keuken. Vanuit Velt, de Vereniging voor Ecologisch Leven, Koken en Tuinieren, zien ze graag dat dit ook ‘Samen Eco-actief’ wordt. Zodat al die mensen met dezelfde bevlogenheid, dezelfde passie en interesse elkaar kunnen ontmoeten, kennis en ervaring kunnen uitwisselen, van elkaar kunnen leren.
Daarom zijn ze op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor de regionale Velt-afdeling. Om activiteiten te organiseren, zoals bijvoorbeeld een moestuincursus, een tuinbezoek, een samenkookmiddag of bijenavond… Of om eens met de Veltkraam op een marktje te staan… Eigenlijk is alles mogelijk, als het maar ecologisch is en als je het zelf leuk vindt om op te zetten.
Draag jij een duurzame en ecologische wereld een warm hart toe? Wil jij je hiervoor samen met anderen inzetten door die dingen te doen, die je graag doet en waar je blij van wordt? Stuur dan een mail naar paul@velt.nu, en dan nemen ze contact met je op.

Met hartelijke groet,

Paul Linnenbank
Medewerker Velt Nederland
paul@velt.nu
www.velt.nu