van: Herman van Bekkem, campagneleider duurzame landbouw

Namens jou en 117.000 anderen heb ik met de directeur van Intratuin een gesprek gehad over de bloemetjes en bijtjes. Jammer genoeg neemt hij onze vraag om gifvrije planten nog niet al te serieus. Daarom vraag ik je opnieuw: laat je horen voor de bij, vraag nu zelf om gifvrij.

De plantjes en bloembollen in tuincentra zoals Intratuin worden met gif behandeld waar alles wat krioelt en zoemt aan dood gaat. Vraag daarom nu om gifvrije plantjes in het schap via:

Ga naar de klantenservice: Kies bij vestiging het hoofdkantoor of een lokale vestiging bij jou in de buurt en stel je vraag
De Facebookpagina van Intratuin: Kies een willekeurig bericht en stel via een comment je vraag
Zorg dat je vrienden, familie en collega’s ook in actie komen: Deel deze leuke post over Bee Van Gogh

Red de bij, ga voor gifvrij

Bijen zijn voor ons onmisbare bestuivers en daarom komen wij deze lente in actie. We beginnen bij Intratuin, het grootste tuincentrum van Nederland. Als dit bedrijf voor bijvriendelijke producten kiest, overtuigt dat andere tuincentra om het goede voorbeeld te volgen. Intratuin heeft trouwens al een mooie stap gezet door het onkruidgif glyfosaat – Roundup – uit de schappen te gaan halen. Hartstikke goed van Intratuin. Nu de rest van het schap graag ook gifvrij maken.

Zonnige groet,