Er is een nieuw project voor opwek van lokale duurzame energie van energiecooperatie REIJE in voorbereiding: Zonnecarports op twee parkeerterreinen van het GelreDome in Arnhem. De benodigde vergunningen zijn in aanvraag en ook de benodigde subsidie-aanvragen zijn -as we speak- in voorbereiding.

Voorinschrijven

En daarbij hebben ze jouw hulp nodig. Ze zoeken een groep van tenminste 50 voorinschrijvers om de participatie-subsidie van de provincie Gelderland te kunnen aanvragen. Ze willen jou graag de kans bieden ook voor in te schrijven op de Zonnecarports bij GelreDome.
Op de eerste parkeerplaats (Athene) waar zonnecarports worden aangelegd, is ruimte voor meer dan 3000 panelen die samen rond de 1000 kWp aan vermogen kunnen leveren. Hiermee kunnen zo’n 250 huishoudens worden voorzien van groene stroom. Daarnaast levert het project je als investeerder een aantrekkelijk rendement op. We hebben een inschatting gemaakt dat het rendement 4 tot 5% op jaarbasis zal worden  over een looptijd van 15 jaar. De projectbegroting wordt in de komende maanden verder uitgewerkt en de projectvoorwaarden worden naar verwachting in maart 2020 vastgesteld. Daarna komt het concrete aanbod tot participatie en vindt de definitieve inschrijving plaats.

De voorinschrijving zorgt ervoor dat je vooraan in de rij staat wanneer de zonneparticipaties worden uitgegeven. Het is kosteloos en verplicht je tot niets maar je bent dan ook een belangrijke ambassadeur van het zonneproject! Een participatie gaat €250 kosten en je mag voor maximaal 80 participaties inschrijven.

Doe je ook mee aan dit gave project?

Voor meer informatie en voorinschrijving klik HIER.