Vrijdag 10 april gaat voedselcoöperatie De Baaziz van start. De Baaziz is een coöperatie van bewoners uit Arnhem-Zuid die gezamenlijk biologische producten aanschaffen.

De Baaziz staat voor Biologisch Assortiment Arnhem Zuid In Zelfbeheer. De deelnemers willen gezamenlijk biologische producten aanschaffen omdat de producten voor inkoopsprijs worden aangeschaft en omdat grootverpakking goedkoper is. Gezamenlijk inkopen is goedkoper en het bespaart bovendien op verpakkingsmateriaal. De Baaziz heeft geen winstoogmerk.

Samenwerking

De Baaziz is er voor de mensen, door de mensen. Het biedt een moment en een plek voor ontmoeting en uitwisseling. De Baaziz gaat uit van onderlinge samenwerking. Je bent dus participant, geen klant. Je beslist mee wat er ingekocht wordt.

Start

De Baaziz gaat iedere vrijdagavond open van 19:00u tot 21:00u. Onder het genot van een kopje koffie of thee kun je al je vragen stellen en wellicht overwegen om mee te doen. Vrijdag 10 april om 20:00 gaat De Baaziz officieel van start. Je kunt meebestellen met de eerste bestelling van de voedselcoöperatie. Er zijn lekkere hapjes. Drank is voor eigen rekening.

Locatie: Stedumhof 242a, Arnhem
Email: baaziz026@gmail.com
Telnr: 06-44173228