Op maandagavond 23 februari a.s. van 20.30 tot 22.00 uur vindt in het stadhuis het vervolg plaats van de Arnhem Agenda. Ben jij er (weer) bij?

De input die binnen de vijf thema’s Groen, Creativiteit, Innovatie, Samenwerking en Menselijke maat in eerdere bijeenkomsten verzameld is werken we verder uit en formuleren we de nieuwe principes van samenwerking. Op die manier schrijven we aan de hand van ieders inbreng de Arnhem Agenda. Het is niet de bedoeling dat de Arnhem Agenda een statisch document wordt. De Arnhem Agenda is een dynamisch proces met en voor de stad, waarin de nieuwe manier van samenwerken van de gemeente met haar burgers centraal staat.
Tijdens de aankomende vervolgbijeenkomst brainstormen we met elkaar hoe we de abstracte samenwerkingsprincipes kunnen vertalen naar de dagelijkse praktijk en hoe we een vervolg kunnen geven aan de Arnhem Agenda.

Aanmelden

Geef uiterlijk vrijdag 20 februari via werkconferentie@arnhem.nl aan of je wel of niet aanwezig bent. Bij te weinig aanmeldingen wordt er een andere datum geprikt. Zonder tegenbericht gaat de avond gewoon door. De avond vindt plaats op maandagavond 23 februari van 20.30 tot 22.00 uur in het stadhuis (B&W-kamer op de 2e verdieping, verzamelen in de stadhuishal). Van harte welkom!