Tuinderij Ruimzicht
 – Groenten met een verhaal

Tuinder Fred Beijleveld teelt biologische groenten, kruiden en klein fruit en daarnaast verzorgt hij de levering van een wekelijks groentepakket.
 Dit groentepakket is een verrassende combinatie van groenten, bijpassende kruiden, klein fruit en is altijd voorzien van recepten. Het groentepakket kun je wekelijks op een vaste dag bij een depot afhalen.

Tuinder Fred Beijleveld: “Mijn doel is het telen van gezonde en lekkere groenten in harmonie met de natuur.”

Hoe ziet het groentepakket eruit?


Het pakket bevat voor 4 dagen groenten voor 1, 2, 3 of 4 personen.
 Er wordt een afwisselend pakket gemaakt waarbij gestreefd wordt naar de volgende samenstelling:

1) bladgroente: 1 krop sla of andijvie, of spinazie, snijbiet of raapstelen.

2) peulvruchten: eerst erwten, peulen en tuinbonen, later de spercie- en snijbonen.

3) kool: (witte, rode, spits, of groene savooie-kool, koolrabi, paksoy, boerenkool, spruiten).

4) divers: bietjes of wortel of prei of courgette, mais, knolvenkel, pompoen, schorseneer, radijs, knolselderij, ruccola, pastinaak, aardappel, ui.

Het zijn altijd groenten van het seizoen, die worden aangevuld met groenten uit een onverwarmde tunnelkas in voor- en naseizoen.
 Aan het eind van het seizoen kan er overgeschakeld worden op een twee-wekelijks winterpakket met wintergroenten en bewaargroenten: aardappel, ui, peen, pompoen, schorseneer, prei, boerenkool, kool, koolraap, pastinaak, veldsla, postelein, rode biet, knoflook.

De pakketten worden geleverd in: Halle, Zelhem, Doetinchem, Westendorp, Varsseveld , Lichtenvoorde, Keppel, Drempt, Doesburg, Dieren, Ellecom, De Steeg, Rheden, Didam, Westervoort, Huissen, Arnhem Zuid, Arnhem Noord, Oosterbeek en Velp.

Maar mocht je niet in deze plaatsen wonen dan kun je even goed abonneren op een groentepakket. De route van de bezorging kan worden veranderd.

Kijk voor het aanmelden op www.boerderijruimzicht.nl
Stuur een e-mail naar tuinderij@boerderijruimzicht.nl. Of bel voor vragen met Fred: 06 24170890.