Een bruisende tuin!

Tuin de Lage Oorsprong leeft. Voor iedereen is er iets te doen. Tuinliefhebbers bewonderen de tuinkamers, kunstliefhebbers halen hun hart op bij de wisselende expositiesterwijl fijnproevers genieten van een (h)eerlijk stuk taart. Op speciale zondagen luisteren velen naar ons programma: een bevlogen verhaal of muziek in het Groene Forum. Jong en oud kan er ongestoord bessen of bloemen plukken of antwoord krijgen op die prangende vraag in het labyrint. Kinderen vervelen zich nooit in deze tuin: ze spelen eindeloos met bootjes in het water en rijden in blikken autootjes door de tuin. Midden in de tuin is een waterloop met 9 watervallen, een hele uitdaging om je boot daar veilig naar beneden te krijgen!

Kijk van boven

Kijk hier voor een birds eye view van de tuin.

Openingstijden

In 2014 staan de tuindeuren vanaf zondag 13 april t/m zondag 5 oktober iedere woensdag, zaterdag en zondag van 13.00u – 17.00u voor u open. Op afspraak is groepsbezoek buiten de opengestelde dagen altijd mogelijk.

Entree

De entree bedraagt € 4,50 per persoon, kinderen t/m 12 jaar hebben vrij entree.
Vanaf € 15 per persoon per jaar steunt u de tuin als Vriend van de Tuin, u kunt zo vaak komen als u wilt zonder toegang te betalen. Komt u voor een speciaal programma op zondag of juist niet? Geef dan uw voorkeur aan bij de kassa. Voor het deelnemen aan het programma wordt over het algemeen een toeslag gevraagd, zie hiervoor de agenda. Wilt u niet deelnemen aan het programma? Dan kunt u ook alleen de tuin bezoeken tegen het normale tarief.
Onze paden zijn prima toegankelijk voor rolstoelgebruikers of minder validen met bijvoorbeeld een rollator. Aangelijnde honden zijn van harte welkom.

agenda Tuin de Lage Oorsprong