Via Thuisafgehaald.nl kun je je kookkunsten delen met mensen bij jou in de buurt. Of je nu culinaire hoogstandjes maakt, of eenvoudige macaroni met kaas…je maakt er altijd iemand blij mee. Bovendien hoeven overgebleven porties nu niet meer in de prullenbak te verdwijnen. Geen zin om zelf te koken? Voor een paar euro haal je een maaltijd af bij je buurtgenoten.

Schrijf jezelf in en ontdek wat er bij jou in de buurt wordt aangeboden. Je kunt ook een verzoek voor een maaltijd indienen. Voor een paar euro kun je een volledige maaltijd afhalen bij een van je buurtgenoten. Dat is voordelig, makkelijk, lekker en gezond. Bovendien leer je zo meteen je buurt beter kennen. Of biedt zelf een maaltijd aan en deel het met je buren. Thuisafgehaald.nl maakt het ook mogelijk om je kookkunsten te delen met groepen. Schrijf je in als cateraar en verzorg heerlijke high tea’s, lunches en feestelijke diners.

Bijzonder thuis afgehaald

Bijzonder Thuisafgehaald is voor mensen die extra ondersteuning rond de avondmaaltijd kunnen gebruiken omdat ze tijdelijk of langer in een lastige situatie zitten. Zoek een bijzondere thuiskok uit de buurt die wat voor jou kan betekenen. Denk bijvoorbeeld aan het koken op een vaste dag per week. Het doorbellen van maaltijdenaanbod als je niet zo goed kunt omgaan met de computer. Het langs brengen van een maaltijd als je niet goed ter been bent. Je kunt zelf een bijzondere thuiskok opzoeken of het team van Thuisafgehaald vragen een kok voor je te zoeken.

Thuisafgehaald.nl >>>
Bijzonder thuisafgehaald.nl >>>