Wil je ook meepraten over nieuwe ontwikkelingen die ons te wachten staan? Dat kan bij de Tegenlicht MEETUPS, die n.a.v. de VPRO Tegenlicht tv uitzendingen door het hele land worden georganiseerd. En ook in Arnhem. Wat gaan wij ervan merken en wat kunnen we ermee?

Amazon is met ons

De eerstvolgende bijeenkomst is n.a.v. de uitzending Amazon is met ons.

Amazon is een van de machtigste techbedrijven en bepaalt deels hoe onze toekomst eruit zal zien. Door het consumentisme online te perfectioneren, brak een nieuw tijdperk aan van oneindige vrije keuze voor de consument. Het zou iedere dag kerstmis zijn. Maar terwijl Amazon alles in recordtijd aan de deur levert kan het mandaat dat wij met iedere nieuwe klik aan Bezos geven tot een nieuwe wereldorde leiden.

‘VPRO Tegenlicht’ zijn documentaires waarin nieuwe ideeën en trends in de politiek, maatschappij en wetenschap aan bod komen. Deze documentaires zetten je aan het denken over onze wereld, over de keuzes die we maken en voor ons gemaakt zijn, en over wie wij zelf zijn.

Wie organiseert Tegenlicht MEETUP?

Geïnitieerd vanuit ‘Hemelsbreed’ en in samenwerking met de VPRO komt een groepje Arnhemmers elke maand bij elkaar. Bloei! in Arnhem doet ook mee. Tijdens deze meetup’s kijken we de uitzending terug en gaan we hierover met elkaar in gesprek. Schuif gerust aan.

WAAR: DAZO, Spijkerstraat 125
WANNEER: woensdag 10 oktober, film start 19.00u het gesprek is van 20.00u tot 21.30u

https://www.facebook.com/Tegenlichtmeetuparnhem/