De Groene Vos organiseert donderdag 20 april een Taste-the-waste diner in de Nieuwe Hommel.

Een paar bruine blaadjes in de andijvie, een rare vorm van een wortel, een t.h.t.- datum die net verstreken is. Het zijn vaak redenen om nog prima te eten voedsel weg te gooien. Zo gooien wij Nederlanders 50 kilo voedsel per persoon per jaar weg. Dat kost elke Nederlander zo’n 150 euro per jaar. Het is hoog tijd daar verandering in te brengen.

Voor het Taste the waste-diner maakt De Groene Vos van de producten die bij biologische winkels worden weggegooid een heerlijk drie-gangen-diner. Benieuwd welke vegetarische producten onze vrijwilligers zoal redden van het afval?
Schuif dan donderdag 20 april om 18.00 uur aan bij het taste the waste diner in de Nieuwe Hommel.

Het diner heeft een educatief tintje. Tevens is een toepasselijke goodiebag bij de prijs inbegrepen.

Aanmelden kan via info@degroenevos.nl of bij De Groene Vos (026-7370041).
De kosten zijn € 7,50 per persoon, voor kinderen € 3,50.