In de wijk Vredenburg gaat het project Social Sofa van start: een bank die wijkbewoners samen gaan versieren met mozaïeksteentjes. Vanaf 10 juni staat op Stadsboerderij De Korenmaat de ‘social sofa’ klaar om beplakt te worden.

Een Social Sofa is een bank die door bewoners wordt beplakt met mozaïeksteentjes. Het doel is om dit met meerdere mensen te doen om zo elkaar te leren kennen. Vandaar de naam ‘social sofa’.

Afgelopen dinsdagavond 23 mei vond de start van het project plaats in wijkcentrum Vredenburcht. Er werd een presentatie gegeven van het project en er vond een prijsuitreiking plaats voor de winnaars van de ontwerpwedstrijd.

Gerard Scheuter: “Meedoen met de Social sofa is gezellig, levert contacten op en is een creatieve bezigheid waaraan iedereen kan meedoen. Vind je het leuk om mee te doen? Dit kan vrijblijvend en ook voor slechts enkele uurtjes per week. We kunnen iedereen gebruiken!”

Vanaf 10 juni staat de Social Sofa klaar op Stadsboerderij De Korenmaat om beplakt te worden. Mail voor meer informatie naar vredenholt@gmail.com of neem contact op met Gerard Scheuter: g.scheuter@rijnstad.nl, mobiel nummer: 06-50481697.