Als onderdeel van de landelijke Dutch Sustainable Fashion Week waarin fair fashion in winkels wordt gepromoot, organiseert Awearness Fashion op donderdag 13 oktober door het Modekwartier Arnhem een shoptour met het accent op duurzaamheid.

Tijdens de shoptour maak je kennis met acht enthousiaste ontwerpers die allemaal een verhaal te vertellen hebben over liefde voor het vak, ambachtelijk werken en duurzaamheid in mode, te weten Dress me Dutch Amsterdam, Okimono, Studio Bolder, Mode Met een Missie, Net-A Style & Sell, Mirte Engelhard Fashion, Chris Meijers Collectie en Bartinki. De ontwerpers ontvangen de groep met een hapje en drankje en geven een korte presentatie over hun label. Daarna kun je naar hartelust rondkijken in de winkel. Ook hebben ze voor iedereen een leuke aanbieding.

Jeannette en Wilma van Awearness Fashion zijn de hosts van de groep en vertellen onderweg het nodige over fair fashion en de winkels. Ze beloven je een gezellige én boeiende avond waarop je kennis maakt met Arnhem’s finest op modegebied.

De shoptour vindt plaats op donderdag 13 oktober in het Modekwartier en start om 19:00uur.
Een ticket kost 5 euro en is hier te bestellen.
Volg nieuws over het event op Facebook.

Dutch Sustainable Fashion Week – What if this sweater could talk?
Van 7 t/m 16 oktober 2016 wordt duurzame mode beter zichtbaar gemaakt via diverse events en in winkels door heel Nederland. Honderden multi-brand stores werken samen met diverse ontwerpers en merken om de inspirerende verhalen te vertellen achter duurzame kledingstukken. Diverse Bekende Nederlanders zijn ambassadeur van DSFW zoals Katja Schuurman, Loes Haverkort, Sanne Vogel, Floortje Dessing en Dolf Jansen.

Meer