Donderdag 12 oktober organiseert Awearness Fashion een shoptour door het unieke Arnhemse Modekwartier en een stukje Arnhemse binnenstad. Jeannette Ooink en Wilma Mulder leiden je persoonlijk rond. Je maakt kennis met de mensen en de producten van MarieMarie, Recht & Averecht, Frou Frou’s Vintage en Ho & Mulder.

Modestad Arnhem heeft een groot aanbod Fair Fashion; mode gemaakt met respect voor mens en milieu. Het Modekwartier in de karakteristieke wijk Klarendal herbergt een groot aantal designers die in hun atelierwinkels unieke collecties maken en aanbieden. Tijdens de Awearness shoptour word je gastvrij ontvangen door drie winkels die gevestigd zijn in het begin van het Modekwartier. Daarna wandelen we naar de binnenstad om onze avond af te sluiten bij conceptstore Ho & Mulder. De shoptour is informatief, gezellig, en je ontdekt de mooiste fair fashion producten!

PRAKTISCH: We starten in het Modekwartier op de Klarendalseweg, het verzamelpunt is buiten bij restaurant Goed Proeven. Vanaf ons laatste adres, Ho & Mulder in de binnenstad, is het niet ver naar Centraal Station Arnhem. Wil je parkeren tussen Modekwartier en Ho & Mulder in, kies dan voor de Musis garage.

Awearness Fashion organiseert ieder jaar, tijdens de Dutch Sustainable Fashion Week, een shoptour in Modestad Arnhem. In korte tijd maken deelnemers kennis met een deel van het veelzijdige aanbod aan duurzame mode in Arnhem. Deelnemers aan de shoptour ontvangen een tasje met informatie en leuke acties. Kijk hier terug op onze shoptour van vorig jaar. Ieder jaar bezoeken we nieuwe winkels.

BESTEL JE TICKET à  5,- voor deelname aan de shoptour hier.