We hebben allemaal spullen in huis die we maar een paar keer per jaar gebruiken. Waarom moeten we allemaal een boormachine, grasmaaier, kruiwagen, aanhanger of een partytent kopen? Dit kan veel slimmer!

Spullen delen versterkt de band tussen buurtgenoten

Wat als we onze spullen onderling gaan delen en verhuren? Je hoeft minder geld te besteden voor de aanschaf van nieuwe producten. Door je spullen te delen of te verhuren kun je ook nog een centje bijverdienen. Je leert je buren kennen en het is nog goed voor het milieu ook. Op spullendeelplatform ShareYou.nl kunnen gebruikers hun spullen delen of verhuren aan hun buurtgenoten.

Waarom ShareYou?

Spullen maken en vervoeren heeft een grote impact op onze Aarde. Om de circulaire- en deeleconomie te laten slagen is het wenselijk dat consumenten bewuster en minder gaan kopen en dat producenten gestimuleerd worden om producten te maken met een langere levensduur. Alleen samen kunnen we de productie van goederen terugdringen waardoor het milieu minder zwaar wordt belast. Als we samen onze spullen delen hoeven we minder spullen te kopen. Het heeft ook sociale voordelen. Het brengt namelijk mensen bij elkaar en versterkt de sociale band tussen buurtgenoten. Delen op basis van vertrouwen wordt daardoor makkelijker.

Wie zijn ShareYou?

Oprichters Martijn Arents en Angelique Martinus zijn spullendeelplatform ShareYou gestart om zoveel mensen te stimuleren om deel te nemen aan de circulaire economie en de deeleconomie.

Early Bird Voordeel

Help mee deze mooie startup groot te worden en meld ook jouw spullen aan. Als lezer van Bloei! mag je zelfs gebruik maken van een gratis lidmaatschap van één jaar zonder verplichtingen. Gebruik hiervoor de kortingscode: delen=duurzaam
De startup van het spullendeelplatform ShareYou vindt plaats rondom Arnhem.

Bezoek de website voor meer informatie: www.shareyou.nl