Van 14 maart t/m 11 april 2015 staan leegstaande ruimtes in Arnhem letterlijk in ‘the spotlights’ d.m.v. groene led-verlichting en projecties.

Zodra het donker wordt gaat het groene licht aan in Arnhem. Hiermee laat Ruimtekoers zien welke ruimtes leeg staan en dus beschikbaar zijn.

Ruimtekoers organiseert:

Een cultureel festivalprogramma met optredens, pop-up stores en exposities;
Een programma over de toekomst van Nederlandse steden en de inzetbaarheid van nieuwe concepten en business-modellen om leegstand in te vullen, i.s.m. VPRO Tegenlicht, Gemeente Arnhem en CASA;
Een zakelijk programma voor ondernemers/bedrijven waar ontmoeting, verbinding en samenwerking centraal staat, boordevol debatten, workshops, seminars met inspirerende sprekers en netwerkbijeenkomsten.

Producten met een verhaal

Ruimtekoers zet een gevarieerde collectie van kunstenaars, ontwerpers en designers in de spotlights. Hun producten hebben een inspirerend verhaal of statement. Ruimtekoers is geïnteresseerd in het verhaal achter het product en de weg ernaar toe. Waarom hebben de ontwerpers de keuzes gemaakt die ze hebben gemaakt? Wat is hun inspiratiebron en wat willen ze bereiken?

Dansen tijdens Ruimtekoers Festival

Voetjes van de dansvloer! Dat kan iedere vrijdag- en zaterdagavond tijdens het festival (14 maar tot 11 april) in A Place To Be! Dansen met de dj’s van De Tropen en Work Them, uit je dak met The Afterpartees en wegdromen met Eerie Wanda. Het kan allemaal tijdens het Ruimtekoers Festival.

Kijk voor het precieze programma op www.ruimtekoers.nl.