Ruimtekoers is met de derde editie weer terug in Arnhem. Van 15 november t/m 25 november dans, theater, debat, live-muziek, dj’s, workshops, film, expedities, beeldende kunst en meer: Een bruisend Arnhems festival voor jong en oud. Thema van dit jaar? Wij zijn de stad.

Het kan wel!

Dat is al sinds de eerste editie het uitgangspunt van Ruimtekoers. Ruimtekoers 2017 is een stedelijk en cultureel experiment verpakt in een toegankelijk festival. Het verkent met makers, bewoners, publiek en ondernemers nieuwe ideeën, dromen en richtingen voor de stad van de toekomst. En waar kun je dat beter doen dan midden in de samenleving, waar mensen hun boodschappen doen, naar school gaan en wonen? Daarom is de hoofdlocatie A Place To Be in een groot leegstaand kantoorpand in Arnhem-Zuid.

Bekijk het programma op www.ruimtekoers.nl

#DOEJEMEE

Ze roepen iedereen op om mee te doen! Want de stad, dat zijn wij allemaal. Heb je een goed idee voor een activiteit, performance, feestje, expo of een workshop? Doe ook mee aan het Open Call programma. Lijkt het jou leuk om van 15 november t/m 25 november een aantal dagen mee te werken op vrijwillige basis? Geweldig! We kunnen jou hulp als vrijwilliger goed gebruiken.

RUIMTEKOERS 2017: WIJ ZIJN DE STAD from Halfvol. on Vimeo.