Eten verbindt, en lekker uit eten gaan is een heerlijke luxe. Bloei! in [Arnhem] brengt graag de horecagelegenheden onder de aandacht waar je van biologisch en regionaal geproduceerd voedsel kunt genieten, en we brengen ook graag nieuws voor de soms wat smallere beurs.

Bij de Arnhemse vestiging van Resto Van Harte kun je elke maandag en woensdag om 17.30 uur genieten van een gezonde verse maaltijd voor maximaal € 6,-

Adres
Arentheem College
Leerpark Presikhaaf
IJssellaan 89
6826 DM Arnhem

Restomanager
Allon Cheng
a.cheng@restovanharte.nl
tel 06 3166 4985

Openingstijden
Elke maandag en woensdag
Resto open 17.00 uur.
Aanvang maaltijd 17.30 uur

Informatie van Resto VanHarte

Resto VanHarte vindt dat iedereen erbij hoort in de samenleving en biedt een plek in de wijk waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Dat is hard nodig, want 1 op de 3 Nederlanders voelt zich eenzaam. Op 35 locaties in het land organiseert Resto VanHarte lekkere en betaalbare driegangendiners voor wijkbewoners met diverse achtergronden. Iedereen is welkom! De gemeenschappelijke eettafel is bij uitstek de plek om met elkaar in contact te komen en iets te ondernemen. Regelmatig schuift de wijkagent, huisarts of beweegcoach aan om te vertellen over activiteiten in de wijk. Zo brengt Resto VanHarte mensen met elkaar in contact en dynamiek in de wijken.