Vanaf 2 september is de film Tomorrow verkrijgbaar op DVD en Bluray. Tomorrow laat zien hoe kleine initiatieven grote gevolgen kunnen hebben voor de wereld van morgen. De filmmakers Mélanie Laurent en Cyril Dion reizen met hun team naar tien verschillende landen waar ze pioniers ontmoeten die met succesvolle experimenten op allerlei gebieden (landbouw, energie, economie, democratie en educatie) de wereld leefbaarder proberen te maken.

Wat is de beste manier om de huidige ecologische, economische en sociale crisis op te lossen? Na de geboorte van haar eerste kind vraagt actrice Mélanie Laurent (o.a. bekend van Inglourious Bastards en Beginners) zich af in wat voor wereld haar kind over 40 jaar zal leven. Om antwoorden te vinden reist ze met Cyril Dion naar tien verschillenden landen om te onderzoeken hoe de crisis is ontstaan, maar vooral wat de antwoorden zouden kunnen zijn. Ze ontmoeten pioniers die landbouw, energie, economie, democratie en opvoeding heruitvinden.

Al deze initiatieven hebben één ding gemeen: het zijn kleine groepen lokale mensen die een alternatief bedenken voor het huidige falende model. De film laat zien hoe deze kleine initiatieven grote gevolgen kunnen hebben voor de wereld van morgen. De film werd met behulp van crowdfunding gerealiseerd en zeer succesvol uitgebracht in België en Frankrijk. De hoge bezoekersaantallen en de vele burgerinitiatieven laten zien dat heel veel mensen bezig zijn met de ontwikkeling van een nieuwe en bewuste(re) levenswijze. De aantrekkelijke boodschap van deze inspirerende film is dat de mens niet alleen de bron van heel veel ellende is, maar ook in staat is tot innovatie en het uitdenken van verrassende, humane oplossingen.

Vanaf 2 september is de film verkrijgbaar op DVD en Bluray.  Met extra materiaal over nog meer lokale initiatieven en inspirerende oplossingen.