Sinds eind augustus kun je Rawsome vinden aan het Brouwersplein. In het nieuwe pand kun je genieten van een lekker taartje, uitgebreide lunch en kun je bovendien juices en salades kant en klaar afhalen.

Rawsome kreeg de mogelijkheid om te verhuizen naar een ruimer pand in het Musiskwartier. Deze kans is met beide handen aangegrepen. In het nieuwe pand aan het Brouwersplein heeft Rawsome een uitgebreider juice assortiment en een saladbar. De juices en salades kun je ter plekke nuttigen of zelf meenemen in je eigen meegebrachte flesjes of bakjes. Heb je die niet bij je? Rawsome verpakt de takeaway juices in glazen flesjes, de salades in kartonnen en biologisch afbreekbare doosjes.

Over Rawsome

Vanuit haar liefde voor rawfood startte Sharon van Son twee jaar geleden Rawsome. Rawfood is natuurlijke, onbewerkte voeding die tijdens het bereiden niet hoger wordt verhit dan 42 °C. Hierdoor blijven voedingsstoffen zoals enzymen en mineralen behouden. Rawsome biedt een uitgebreid assortiment aan hartige en zoete lekkernijen, salades, smoothies en juices. Bijna alles is ook verkrijgbaar als takeaway. Verder zijn de hartige en zoete lekkernijen (zoals taarten) ook te bestellen voor bijvoorbeeld een verjaardag, bruiloft of andere gelegenheden. Alles wat je bij Rawsome bestelt is gluten- en zuivelvrij en geschikt voor veganisten. Ze gebruiken geen geraffineerde suikers. Er worden in de gerechten, naast biologische groenten en fruit, ook gebruik gemaakt van noten. Het verpakkingsmateriaal dat Rawsome gebruikt is grotendeels biologisch afbreekbaar.

Meer: