Je moet er voor naar Amsterdam, maar toch vinden we het de moeite waard je er even op te attenderen. Op 18 september van 10 tot 18 uur vindt in de Westergasfabriek de PuurFair-beurs plaats: interessant voor als je op zoek bent naar handige tips voor een duurzame leefstijl. Van biologisch eten tot elektrisch vervoer, van fair fashion tot duurzame architectuur.

Er worden er zes pleinen ingericht rondom de thema’s wonen, energie, voeding, lifestyle, crowdfunding, mobiliteit en vrijetijd. Naast de stands zijn er films, lezingen en workshops. Denk aan het verhaal van ons afval: wat voor leven krijgt het na gebruik? Hoe kun je zelf minder afval produceren? Leer een raamtuin maken of test een Stromer e-bike. Voor kinderen is er ook van alles te doen.

Entree

PuurFair gaat werken met het waardebepaling achteraf systeem. Je bepaalt dus zelf wat je betaalt na afloop van de beurs. Met € 10 is PuurFair uit de kosten, maar vind je het minder waard betaal je minder. Reserveer in elk geval gratis via Eventbrite je ticket om verzekerd te zijn van een plekje.

www.puur-fair.nl