Puur Lokaal gaat de deuren van de boerderijwinkel en het restaurant sluiten. Het is hen helaas niet gelukt om Puur Lokaal op het Dorp in Arnhem snel genoeg te laten groeien en er een gezond bedrijf van te maken.

Puur Lokaal is gestart vanuit de droom om boeren en burgers dichter bij elkaar te brengen en lekker, lokaal en gezond eten beschikbaar te maken voor iedereen. Dat het geen simpele opgaaf zou worden, wisten ze vanaf het begin. Met het team, partners en leveranciers hebben ze het afgelopen anderhalf jaar hard gewerkt om Puur Lokaal van de grond te krijgen. Ze zijn trots op de realisatie van het concept en alle positieve reacties die ze hebben ontvangen op hun eten en de producten.

Het rendabel krijgen van het concept op de locatie het Dorp in Arnhem, bleek echter erg moeilijk. Verschillende interventies zijn uitgevoerd om het tij te keren, maar helaas bleken deze niet voldoende. Ze hebben daarom de moeilijke maar realistische beslissing moeten maken om te sluiten. Het faillissement is gisteren officieel door de rechtbank uitgesproken.

Het restaurant is vanaf deze week gesloten. De winkel blijft tot en met vrijdag 12 augustus 2016 geopend, dagelijks van 09.30 tot 16.30 uur.

Mocht je vragen hebben over Puur Lokaal, kunt je contact met ons opnemen via info@puurlokaal.nl.