Project omschrijving

Werkplaats De Helling biedt iedereen die graag zijn vrije tijd zinvol wil besteden, volop mogelijkheden en ruimte om ambachtelijk en creatief bezig zijn. Beginners en vakmensen ontmoeten elkaar en leren elkaar de kneepjes van het vak. Je werkt in jouw eigen tempo en je volgt jouw eigen belangstelling. Regelmatig organiseren de vakdocenten cursussen.

Cursus

In een cursus leer je de basisvaardigheden om te kunnen werken op een van de werkplaatsen of in de ateliers. Bevalt het, dan kun je meedoen in een van de vaste groepen of gebruik maken van de vrije inloop. De deelnemers zetten vrijwillig hun talenten en vaardigheden in voor de Arnhemse samenleving. Ze maken werkstukken in opdracht van non-profit organisaties en maatschappelijke instellingen zoals scholen, welzijnsinstellingen, zorgorganisaties, sport- en culturele clubs, etc.

Organisatie

Werkplaats De Helling is een vrijwilligersorganisatie met zo’n 345 deelnemers. De Helling heeft verschillende werkplaatsen en ateliers die iedere werkdag open zijn van 9.00 tot 16.00 uur. Vrijdagmiddag zijn ze dicht.

TAGS
metaalwerkplaats, houtbewerking, boekbinderij, keramiek, glasfusion, edelsmederij, fietsenmakerij, fijnmetaalwerkplaats, Werkplaats De Helling

Werkplaats De Helling

TELEFOON
026 – 442 06 75

ADRES
Rozenstraat 49
6814 ED Arnhem

facebook

OPENINGSTIJDEN
ma t/m do: 9.00u-16.00u vr 9.00u-12.00u