Geen zin om te koken of wil je juist jouw kookkunsten delen met de buurt? Thuisgekookt maakt het mogelijk, maaltijden te delen met je buren. Ruim 9.500 thuiskoks koken dagelijks veel heerlijke maaltijden. Zoek een maaltijd bij jou in de buurt.

Persoonlijke catering

Op de website kun je zien welke maaltijden er worden aangeboden in je buurt. Thuisgekookt maakt persoonlijke catering makkelijk! Thuisgekookt maakt het nu ook mogelijk om je kookkunsten te delen met groepen. Schrijf je in als cateraar en verzorg heerlijke high tea’s, lunches en feestelijke diners.

Bijzonder thuis afgehaald

Bijzonder Thuisgekookt is voor mensen die extra ondersteuning rond de avondmaaltijd kunnen gebruiken omdat ze tijdelijk of langer in een lastige situatie zitten. Zij kunnen een bijzondere thuiskok uit de buurt zoeken die wat voor jou kan betekenen. Denk bijvoorbeeld aan het koken op een vaste dag per week. Het doorbellen van maaltijdenaanbod als je niet zo goed kunt omgaan met de computer. Het langs brengen van een maaltijd als je niet goed ter been bent. Geef jezelf of een ander op en wij gaan op zoek naar een bijzondere thuiskok in de buurt.

TAGS
delen, maaltijd, buren, sociaal, Thuisafgehaald

Thuisafgekookt

OPENINGSTIJDEN
https://www.bloeiinarnhem.nl/wordpress/wp-content/uploads/2014/03/Thuis-afgehaald1.jpg