Project omschrijving

Onze huidige manier van leven maakt dat we doorgaans erg op de buitenwereld gericht zijn, terwijl veel van de antwoorden die we zoeken in onszelf te vinden zijn. Met diverse trainingsvormen inspireert De Spirituele Sportschool mensen daarom tot een diepere verbinding met hun innerlijke bron terwijl ze met plezier groeien in fitheid en vitaliteit. Een goede basis voor een gezond en vreugdevol leven. Kom dit zelf ervaren in een van hun lessen.

Wekelijkse lessen

Moving Spirit – Gevarieerde dynamische totaaltraining. Van dynamiek naar meditatie, van kracht naar flexibiliteit, van spel naar balans, samen en individueel. Oefeningen komen voort uit en zijn geïnspireerd op o.a. oosterse vechtkunsten, yoga, meditatie, ademhalingsoefeningen, enz.

Moving Energy – Qigong gebaseerde flowtraining. Qigong wordt ook wel Chinese yoga genoemd, maar ikzelf geef de voorkeur aan bewegend mediteren. Het is een zachtere trainingsvorm waarmee je uithoudingsvermogen, focus en mentale geestkracht opbouwt.

Happy Warrior Yoga – Krachtige vorm van yoga die heel geschikt is voor mannen en sterke vrouwen, of ieder die dat wil worden. Je traint jezelf van je vingers tot je tenen en van je kruin tot je voetzolen. In deze training ontwikkel je meer kracht en flexibiliteit. Het resultaat is dat je beter uitgelijnd raakt en de verbinding tussen de verschillende delen van het lichaam verbetert.

Workshops

mediteren, de kracht van goed ademen, Qigong, De innerlijke dokter

Lezingen

Op aanvraag kun je ook de lezing aanvragen: Be the change you want to see in the world.

TAGS
spiritueel, spiritualiteit, sport, beweging, sport, gezondheid, vitaliteit, fitheid, workshop Bewustzijn, Yoga, Qigong, mediteren, meditatie, energie, adem, flexibiliteit, beweeglijkheid, balans, compassie, mentaal, holistisch, creativiteit, liefde, vrede, stilte, intuïtie

Spiritueel Sporten

TELEFOON
06 – 55 746 736

TRAININGSLOCATIE
Theater De Leeuw
Leeuwensteinplein 1
6824 DA Arnhem

facebook twitter

LESTIJDEN
dinsdag 18:30–22:00u
donderdag 18:30–22:00u