Project omschrijving

Zoek je een overnachting in Arnhem en wil je eens iets anders?
Bij Spijkerbed ben je van harte welkom!

Wat is Spijkerbed

Spijkerbed is een collectief wijkhotel in ons bijzondere, geheimzinnige en altijd verrassende Spijkerkwartier. Het is een initiatief van de bewoners van het Spijkerkwartier. Wij zelf wonen met zó veel plezier in onze mooie wijk dat we dit graag met je willen delen. Als gast verblijf je dan ook bij een van de bewoners. Samen met lokale ondernemers zorgen we voor je logies, ontbijt, lunch, diner en vermaak. Spijkerbed baseert haar aanbod op de sterke punten van de wijk en haar bewoners.

Wat wij bieden

Een comfortabel onderdak is bij Spijkerbed vanzelfsprekend. Mocht je naast je verblijf in de wijk nog zin hebben in andere activiteiten, dan kunnen wij dat voor je regelen. Wij gaan daarbij uit van wat wijkgenoten zowel letterlijk als figuurlijk ‘in huis hebben’. Wat dacht je van een (avond)wandeling door de verborgen tuinen, een kook-, schrijf- , theater- of dansworkshop , een fietstocht met een buurtgenoot, je laten voorlezen door een plaatselijke auteur enzovoort. Heb je een heel andere wens voor ogen dan kunnen we ook dat voor je regelen want de mogelijkheden in de wijk zijn legio!

Hoe het werkt

Als Spijkerbedgast geef je ons van te voren jouw wensen door. Hoe je verblijf er precies uitziet, ontdek je gaandeweg. Natuurlijk overleggen we over de manier waarop Spijkerbed jouw wensen gaat uitvoeren.
Ben je iemand die van onverwachte en bijzondere ervaringen houdt en die een persoonlijke benadering op prijs stelt, dan biedt Spijkerbed je zonder meer een onvergetelijk verblijf.
Prijsindicatie: €38 per persoon, overnachting inclusief ontbijt en exclusief arrangement op maat.

Neem voor meer informatie contact op met:
Marike Brüggemann

bureauspijkerbed@gmail.com
www.spijkerbed.org

TAGS
sociaal ondernemen, overnachting Arnhem, ecotourisme in eigen land

Spijkerbed

ADRES
diverse locaties in Spijkerbuurt Arnhem

TELEFOON
06 – 246 347 73