Kom naar ‘HET SPEELPUNT’ want spelen is beleven, spelen is ontwikkelen, door spelen ontdek je de wereld. ‘Het Speelpunt’ heeft een gevarieerde collectie speelgoed en spelmateriaal voor elke ontwikkelingsfase en alle interessegebieden, om samen te spelen of voor individuele ondersteuning.

Speelgoed voor diverse doelgroepen

De speelotheek is te vinden in de Rozet Bibliotheek in Kronenburg (op de jeugdafdeling). Om speelgoed te kunnen lenen is een speelgoed-abonnement nodig, die eenvoudig afgesloten kan worden in de bibliotheek zelf. Het speelmateriaal in de kasten is uitsluitend voor thuisgebruik bedoeld. Er is een kist met speelgoed aanwezig waar wel vrij mee gespeeld kan worden in de bibliotheek. Deze speelotheek leent speelgoed uit voor kinderen van 0 tot 10 jaar en voor kinderen en volwassenen met een beperking. Ook voor de ouderen is er materiaal dat inspeelt op de interesse en vrijetijds besteding. ‘Het Speelpunt’ heeft voor elk wat wils: voor beweeglijke types, voor de rustige individuen, voor de gevoelige of dromerige kinderen en voor de weetgrage en nieuwsgierige groep. Een greep uit de collectie: allerlei soorten bouwblokken, muziekinstrumenten, computerspelletjes, spiegels, spelletjes, poppen en nog veel meer.

Organisatie

Speelotheek ‘Het Speelpunt’ is een zelfstandige stichting die volledig door vrijwilligers wordt gerealiseerd. Het is een reguliere speelotheek met materiaal en deskundig advies voor kinderen van 0-10 jaar en voor kinderen/volwassenen met een verstandelijke handicap.

TAGS
speelgoed, lenen, kinderen, sociaal, Speelotheek Het Speelpunt

Speelotheek Het Speelpunt

TELEFOON
06 – 287 029 71

ADRES
Rozet Bibliotheek in Kronenburg
Kronenburggalerij 7
6831 ET Arnhem