Project omschrijving

Kom naar ‘HET SPEELPUNT’ want spelen is beleven, spelen is ontwikkelen, door spelen ontdek je de wereld. ‘Het Speelpunt’ heeft een gevarieerde collectie speelgoed en spelmateriaal voor elke ontwikkelingsfase en alle interessegebieden, om samen te spelen of voor individuele ondersteuning.

Speelgoed voor diverse doelgroepen

Het Speelpunt ligt in de Arnhemse wijk Vredenburg, in de “Da Vincischool”. Deze speelotheek leent speelgoed uit voor kinderen van 0 tot 10 jaar en voor kinderen en volwassenen met een beperking. Ook voor de ouderen is er materiaal dat inspeelt op de interesse en vrijetijds besteding. ‘Het Speelpunt’ heeft voor elk wat wils: voor beweeglijke types, voor de rustige individuen, voor de gevoelige of dromerige kinderen en voor de weetgrage en nieuwsgierige groep. Een greep uit de collectie: allerlei soorten bouwblokken, muziekinstrumenten, computerspelletjes, spiegels, spelletjes, poppen en nog veel meer.

Organisatie

Speelotheek ‘Het Speelpunt’ is een zelfstandige stichting die volledig door vrijwilligers wordt gerealiseerd. Het is een reguliere speelotheek met materiaal en deskundig advies voor kinderen van 0-10 jaar en voor kinderen/volwassenen met een verstandelijke handicap.

TAGS
speelgoed, lenen, kinderen, sociaal, Speelotheek Het Speelpunt

Speelotheek Het Speelpunt

TELEFOON
06 – 287 029 71

ADRES
Slochterenweg 27
6835 CD Arnhem