Project omschrijving

Tegen een kleine vergoeding kan speelgoed geleend worden, in Speelotheek Het Kasteel in Velp. Via de Speelotheek kun je meer variatie aanbrengen in de speelmogelijkheden van je kind, of de mogelijkheden uitbreiden. Hiermee krijgen kinderen én hun ouders de kans om meer te ontdekken voor minder geld. Een speelotheek is meer dan alleen een bibliotheek voor speelgoed.  Soms besluit je dat het zinvol is om het zelf aan te schaffen, maar soms ook niet.

Ook ooms, tantes, opa’s en oma’s zijn welkom die kinderen te logeren krijgen. Voordat logees komen, kunt u alvast speelgoed komen lenen. Dat is een leuke verrassing als de logees komen. Of maak er een uitje van!

Activiteiten

Ben jij jonge ouder met een kind tot 4 jaar en heb je tijd en zin om mee te doen? Deelname is gratis maar niet vrijblijvend: geef je je op, dan rekenen ze op je komst van jou en je kind. Geef je dan op voor een van deze doe-activiteiten.

Zwerfboeken

Duik je ook je boekenkast in en stuur je een van jouw kinderboeken uit zwerven? Dat kan met de Kinderzwerfboek-station.

TAGS
Speelotheek het Kasteel, Bewegen, Constructie, Taal- en denkspellen, Expressie, Fantasie, Gezelschapsspellen, Puzzels, Thema’s

Speelotheek het Kasteel

TELEFOON
06 – 48562784
(alleen tijdens openingstijden)

ADRES
Middelhagenhof 1
6883 JK, Velp

facebook

OPENINGSTIJDEN
Oneven weken op de volgende tijdstippen:
Dinsdag 18.30 – 19.30 uur
Woensdag 14.30 – 16.30 uur