• S-Kwadraat-Snoeien-en-schrijven-Tinka-Chabot
  • S-Kwadraat-Snoeien-en-schrijven-Tinka-Chabot
  • S-Kwadraat-Snoeien-en-schrijven-Tinka-Chabot

Voor het laten snoeien van bomen en struiken in je tuin kun je terecht bij Tinka Chabot van S-kwadraat. Ze geeft ook snoei-les en advies.

Wil je je struik snoeien, maar weet je niet wanneer en hoe dat moet? Of wil je het laten doen? Dan kun je Tinka Chabot van S-Kwadraat vragen. Tinka zorgt ervoor dat al jouw bomen en struiken op een professionele manier gesnoeid worden zodat ze weer helemaal tot hun recht komen. Snoei-afval wordt netjes verwijderd of in houtblokken gezaagd voor in de houtkachel of open haard. Ook voor ander tuinonderhoud kan Tinka je helpen of doorverwijzen naar andere professionele vakmensen die hart voor de zaak hebben.

Snoeiles

Bij S-kwadraai kun je ook terecht voor snoeiles, waarbij Tinka theorie met praktijk combineert. Ze legt je de beginselen van het snoeien uit en ook het snoeigereedschap komt aan bod. In de tuin doet Tinka je het snoeien voor en legt uit waar je op moet letten. Het is ook mogelijk met een groep van minimaal 5 en maximaal 10 personen snoeiles te krijgen. Het geleerde kun je meteen in de praktijk brengen en de anderen kunnen het later in hun eigen tuin toepassen. De cursus duurt vier uur. In overleg is meer tijd mogelijk.

Advies

Heb je behoefte aan advies dan loopt Tinka samen met je door de tuin en legt je per struik of boom uit hoe en wanneer je moet snoeien en waar je op moet letten. Desgewenst maakt ze een snoeibeheersplan, zodat je in een oogopslag kunt zien wanneer je een bepaalde boom of struik moet snoeien. Van iedere boom of struik die ze met je bespreekt, kun je een snoeiplan krijgen. Hierin staat per boom of struik precies beschreven hoe en wanneer je moet snoeien.

Over Tinka Chabot

Tinka Chabot woont in het centrum van Arnhem en is in 1987 afgestudeerd als vakbekwaam hovenier. Snoeien is haar passie. Behalve hovenier is Tinka ook tekstschrijver en geeft ze schrijf-advies.

TAGS
hovenier, snoeien, snoeiwerk, onderhoud, snoeiles, snoeicursus, advies, snoeiplan, S-Kwadraat

S-Kwadraat

TELEFOON
06 – 214 264 55