Project omschrijving

Hoe klein je ook begint; het is de moeite waard. Een Plug & Play zonnepanelen pakket gaat je geld besparen en een goed gevoel opleveren. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Met Plug in Solar kun je je eigen zonnestroom opwekken op een wel heel simpele manier. Plug in Solar heeft de materiaalkeuzes al gemaakt en door de toepassing van micro-omvormers zonnestroom Zo Simpel gemaakt. Een echt Doe Het Zelf (DHZ) zonnepanelen pakket.

Waarom?

Met een te verwachten systeem levensduur van 25 jaar draagt uw investering bij aan een vergroening van de elektricteitsvoorziening en levert het bovenal een jaarlijks financieel rendement op. Je energierekening zal direct, met de komst van de zonnestroom in je huis, omlaag gaan.

Energie/opbrengstmeter

Optioneel leveren zij een energie/opbrengstmeter welke je kunt gebruiken om de opbrengst van uw zonnepanelen te bekijken. Deze meter is bovendien in huis te gebruiken om het verbruik van individuele apparaten te monitoren. Hiervoor geven zij diverse bespaartips op deze website waardoor je besparing, naast je eigen energieopbrengst, nog groter kan zijn.

TAGS
stekkerklare zonnepanelen, monitoring zonnepanelen

Plug in Solar B.V.

TELEFOON
085 – 877 20 95

ADRES
Nijverheidstraat 26
6681 LN Bemmel

facebook