Project omschrijving

Interieurstyliste Anneke Rost in Arnhem, geeft sfeerbepaling aan én advisering bij ruimtelijke inrichting. Allerbelangrijkste is duidelijk krijgen wat je wensen van verandering zijn. Dus de communicatie en afstemming met jou als opdrachtgever is haar belangrijkste taak in het vormgeven van het nieuwe idee.

Werkwijze

Middels een snel en doeltreffend inrichtingsplan voor het restylen van de ruimte met kleur en afwerkingsmaterialen; Technische uitwerking het programma Sketchup; Begeleiding bij de uitvoering van het ontwerp.

Workshop Persoonlijke Kleurenpentagoon

Met de workshop Persoonlijke Kleurenpentagoon worden al je vragen rondom inrichting van je woon-en werksituatie beantwoord. Wil je jouw geheel unieke en persoonlijke code ontdekken? Met Jouw Persoonlijke Kleurenpentagoon kun je verandering om je heen creëren in jouw eigen kleur en stijl. In deze cursus is deze kleurenpentagoon het resultaat van de zoektocht naar jouw kleuren én jouw stijl van inrichting. Praktische tips krijg je mee hoe je jouw Kleurenpentagoon toe kunt passen in de ruimte om jou heen.

TAGS
Duurzame interieurstyling, Personal shopping, winkelinrichting Jouw Persoonlijke Kleurenpentagoon

Ontwerp & styling Anneke Rost

TELEFOON
026 – 702 40 66 / 06 – 29 10 72 89

ADRES
Coehoornstraat 15
6811 LA Arnhem

facebook twitter linkdn