Project omschrijving

Leds Do It Now is specialist in ledlampen. en met name de retrofit ledlampen. Dit zijn ledlampen die 1 op 1 de bekende gloei,- spaar- en halogeen lampen kunnen vervangen. Alle soorten lampen zijn mogelijk, van kaarsje tot bouwlamp. Volgens eigenaar Rick van Viersen, die zich inzet voor duurzaamheid, is NU de tijd rijp voor de overstap op ledlampen.

Voordeel ledlampen

Ledlampen zijn veel zuiniger dan gloei- en halogeen lampen. Men kan wel een besparing van 90% halen. Voordeel van LED boven spaarlampen is dat er in de laatste het schadelijke kwik zit en bovendien dat LED nog een stuk zuiniger in energieverbruik is. Daarnaast gaan ledlampen heel lang mee, ongeveer 50.000 uur. Dat is bij een gebruik van 4 uur per dag wel 34 jaar.

Veel soorten ledlampen

Leds Do It Now verkoopt lampen die een warmwitte kleur geven vergelijkbaar met gloei- en halogeenlampen. Flame is ook mogelijk en veel lampen zijn dimbaar. Er zijn zelfs dimbare kaars en bol lampjes die helemaal van glas zijn – ideaal voor kroonluchters – die geen 25 maar slechts 2,7 Watt gebruiken. Deze zijn al in 1,5 jaar terugverdiend bij 4 u/d. Naast verkoop aan particulieren is LedsDoIt-Now’s specialiteit: het adviseren en vervangen van lampen bij bedrijven.

TAGS
besparen energie, ledlampen

Leds Do It Now

ADRES
Graafseweg 169
6531 ZR Nijmegen