Project omschrijving

Bij kringloopcentrum 2Switch aan de Westervoortsedijk kun je kleding, huisraad, meubels, boeken of andere spullen die je niet meer gebruikt inleveren voor een tweede leven. Of snuffel op je gemak rond in de winkel en laat je verrassen door wat je er tegenkomt.

2Switch draagt graag een steentje bij aan een betere wereld door hergebruik en herwaardering. Wanneer ze bezittingen een tweede leven geven, ontlasten ze hiermee ook het milieu. De CO2-uitstoot die vrijkomt bij de productie en verbranding van gebruiksartikelen is dan niet aan de orde. Bespaar mee! Heb je goederen die je weg wilt doen, maar die eigenlijk nog bruikbaar zijn voor een tweede leven? Dan kun je het inleveren bij 2Switch of gratis laten ophalen. Zo zorg jij voor minder afval en kun je er anderen een plezier mee doen.

Bezorgservice

Heb jij een mooie meubel of een andere schat gescoord die niet in je fietstas past? Schakel dan de bezorgservice van 2Switch in. Direct te regelen bij de kassa. Kijk voor de tarieven op de website.

Werkervaringsplek

2Switch vindt het belangrijk dat ieder mens op de juiste plek is in onze maatschappij. Daarom krijgt iedereen een kans om aan de slag te gaan bij 2Switch. Door deze werkervaring hebben mensen die ver van de arbeidsmarkt staan weer een kans op reïntegratie in de maatschappij.

Kringloopwinkel 2Switch

TELEFOON
0900 – 02 05

ADRES
Westervoortsedijk 120
6827 AX Arnhem