Project omschrijving

Vegetarisch koken met Natuurvoeding doe je bij voedingsdeskundige Dominique. Je leert koken met de seizoenen, je leert rekening te houden met allergieën. Simpele, natuurlijke, verse en lekkere voeding, aangepast aan het seizoen en aan persoonlijke omstandigheden is het streven.

Opzet van de kooklessen

Tijdens de lessen gaan de deelnemers zelf koken. In iedere les worden er minstens zes gerechten met elkaar bereid. Maar eerst wordt het menu besproken en wordt een onderwerp nader toegelicht. Vervolgens worden de taken verdeeld en gaat men alleen of met zijn tweeën aan de slag. De maaltijd wordt samen gegeten, meestal rond 20 uur, waarna ze samen opruimen en afwassen. Indien je niet zo laat wilt eten dan kun je jouw portie meenemen naar huis. Breng hiervoor zelf bakjes mee. Of je eet om 16 of 17 uur thuis nog wat. Neem bij elke les een pen, glad mes, theedoek en een schort mee. Een glad mes is een mes zonder kartels. Het minimum aantal deelnemers is 8 en het maximum 12.

Catering

Op verzoek kookt Dominique ook vegetarisch voor groepen zoals tijdens creatieve en meditatieve weken. In het verleden heeft ze jaren gekookt voor groepen bij ‘t Malsche Land, Buiten in Beeld, Tao Healing en Ecolonie. Een workshop organiseren voor een verjaardag, vrijgezellen avond of een afdelingsuitje, behoort ook tot de mogelijkheden.

TAGS
cursus, natuurvoeding, allergieën, seizoensgroenten, vegetarisch koken, natuurvoeding, eten, biologisch, gezond, vegetarische kookles, cursus, workshop, allergie opvliegers, kookcursus, gezondheid, zonder vlees, evenwichtig, voeding, natuurlijk, biologisch, catering

Koken met Dominique

TELEFOON
06 – 130 790 08

ADRES
Heeckerensstraat 201
6882 DA Velp