Project omschrijving

In de winkel van het Vincentrum vind je grotendeels gebruikte goederen en 2e hands kleding in goede staat en tegen een vriendelijke prijs. Al deze goederen zijn gratis afgestaan door particulieren of instellingen ter ondersteuning van de goede doelen. Je vindt er kleding, TV- en audio-apparatuur, kleinmeubelen, servies, huishoudelijke apparatuur, computers, spelletjes…

Opbrengst voor het goede doel

De stichting heeft tot doel het inzamelen van (gebruikte) goederen, waarna deze in de winkel worden verkocht tegen een redelijke prijs. Met de opbrengst worden kleinschalige projecten in binnen- en buitenland gefinancierd. Daarbij gaat het met name om projecten in Derde Wereldlanden (bij voorbeeld schoon watervoorziening in dorpen, leermateriaal voor scholen, ondersteuning medische projecten), maar ook projecten in achterstandsgebieden in Oost-Europa of kleinschalige goede doelen in Nederland komen voor ondersteuning in aanmerking.

TAGS
kleding, kleinmeubelen, servies en bestek, huisraad en lampen, huishoudelijke apparatuur, TV- en audio-apparatuur, computers en toebehoren, spelletjes en speelgoed, boeken, grammofoonplaten en CD’’s.

Het Vincentrum

TELEFOON
026 – 351 27 83

ADRES
Rosendaalseweg 758
6824 KW Arnhem