Project omschrijving

  • foodvia-restaurant met lokaal voedsel

No more guilty pleasures #FoodVia

Bij FoodVia kun je heerlijk, verrassend en verantwoord lunchen en dineren voor een super scherpe prijs. Nog nooit was het zo aangenaam makkelijk om goed voor jezelf te zorgen. Geen zorgen over wat je eet, waar je het koopt, wat erin zit, hoe je er wat lekkers van maakt en wanneer je het bereidt. Erop kunnen vertrouwen dat de ingrediënten met aandacht voor mens, dier en milieu zijn geproduceerd.  Geen exotische superfoods, geen groenteshakes, geen liflafjes, maar gewoon pure lekkere maaltijden uit jouw eigen regio.

Doe je met ons mee? Dan maken wij samen de wereld mooier met eerlijk, puur, verantwoord en super lekker eten!

Bij FoodVia gaan we voor gezonde mensen in een gezonde wereld. Lokale productie en consumptie dragen hier aan bij. Het vergroot onze bewustwording, er zijn minder voedselkilometers af te leggen en het helpt om kringloopsystemen te sluiten. Daarnaast helpen we er lokale vooruitstrevende boeren en ondernemers mee en voelt het super goed om te weten waar je eten vandaan komt.

Niet duur, wel saam #FoodVia

Bij FoodVia zorgen we graag voor jou en zo zorgen we samen voor de wereld. Als je bij ons komt eten mag je alles aan ons overlaten, voel je thuis en geniet. Proef, ervaar en laat je inspireren. Voel de verbinding met je eten en met elkaar. In de avond kun je bij ons SEAT-en. Samen eten aan tafel met bekenden en/of onbekenden? Voorlopig zullen de Corona maatregelen het nog niet toestaan om met grote groepen samen aan tafel te gaan, dus werken we er stap voor stap naar toe. We eten wat de pot schaft, altijd puur stoer voer. Het avond eten kost altijd 20 euro en bestaat altijd uit een 3-gangen verrassingsmenu van lokale seizoensingrediënten..

De lange tafels van 5 meter, bieden een ideale mogelijkheid om toch met een groepje mensen samen uit eten te gaan en tegelijk de afstandsmaatregelen te kunnen naleven. Verder zijn er bij FoodVia ook volop kleine tafeltjes en er is een groot terras.

Alleseter, vegetariër of veganist, het maakt ons niet uit. Wat bij ons voorop staat is (h)eerlijk eten dat bereid is van lokale ingrediënten, die met respect voor mens, dier en milieu geproduceerd zijn, en dat proef je! Meer groenten eten moeilijk? Nee joh, met onze gerechten is het zo simpel en zó lekker!

TAGS
lokaal voedsel, duurzaam, korte kringloop, gezond vers en lekker, restaurant

Foodvia

TELEFOON
026 – 202 01 26
06 – 421 165 10

ADRES
Nieuwstad 9
6811 BJ Arnhem

facebook twitter