Project omschrijving

Heb je vragen over energiebesparing of wil je graag deskundig advies over welke duurzame energiebronnen je kunt inzetten om jouw huis energieneutraal te maken? Het Energieloket is er voor al je energievragen.

Woonwensencoach

Je kunt ook gebruik maken van de woonwensencoach. Je krijgt dan een huisbezoek van een speciale wooncoach die je persoonlijk advies geeft over de mogelijkheden om je woning comfortabeler, veiliger of gezonder te maken?

Woonwensenscan

Als u duurzaam gaat verbouwen kun je ook gebruik maken van de Woonwensenscan. Met de gratis Woonwensenscan wordt gekeken hoe je jouw woning comfortabeler, veiliger, gezonder en toekomstbestendig kunt maken. Daarnaast laat de scan zien waar je nog energie zou kunnen besparen.

De Gereedschapkist

Wil je samen met je buren, straat of buurt wat doen? De gereedschapskist helpt je daarbij! Zo kun je een appeltaart gesprek organiseren, een warmtecamerawandeling of een spreker in de buurt organiseren. Dit wordt ondersteund via de gereedschapskist van het ELMG.

Lijn 2030

Buslijn 2030 rijdt door de Arnhemse wijken om over zaken die in jouw buurt belangrijk zijn. Het kan gaan over groen, afval, parkeren, spelen maar ook over energie besparen. Van het gas af of zonnepanelen. Vraag met een paar mensen de halte aan en de bus komt naar je toe.

Wie zijn het Energieloket?

Het Energieloket Midden Gelderland is een initiatief van de gemeenten Arnhem, Rheden, Renkum, Rozendaal en het VNG. Zowel het fysieke als het online-loket wordt uitgevoerd door Rijn en IJssel Energie Coöperatie en wil daarmee bijdragen aan een energiezuinige en klimaatvriendelijke toekomst. Je kunt met je energievragen terecht door de website te raadplegen, of de helpdesk bellen of mailen.

TAGS
energieloket, vragen, duurzame energie, energie besparen, zonnepanelen, warmtepomp

ENERGIELOKET MIDDEN GELDERLAND

TELEFOON
085 – 303 06 70

OPENINGSTIJDEN
Heeft u nog vragen of wilt u persoonlijk geholpen worden?
De helpdesk is van ma t.m vr 9:00 – 17:00 uur bereikbaar.
Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.