Project omschrijving

De twee winkels Eigen Stijl en Eigen Stijl Boetiek en de gecombineerde webshop hebben, zoals de naam al zegt, kleding met een eigen kijk op mode. Ze hebben dameskleding, maar ook kleding voor heren en kinderen. De gezellige winkels op de Steenstraat in Arnhem hebben beiden een zeer ruime collectie Studio Anneloes.

In Eigen Stijl vind je kleurrijke kleding met vrolijke prints zoals de merken King Louie, Nümph, MAC Jeans en Seasalt Cornwall maar ook fijne basics van het eigen merk.

In Eigen Stijl Boetiek is er een ingetogener sfeer met onder andere de merken By-Bar, La Fée Maraboutée en MSCH Copenhagen. De basiscollectie wordt gecombineerd met alle mooie prints en kleuren van Studio Anneloes en zorgt voor een aantrekkelijk breed aanbod in de beide winkels.

Naast kleding verkopen ze ook sneakers van het merk Woden en diverse schoenen van merken zoals Fly Londen en Pavement. Ook hebben we leuke kadootjes, zoals Story-Tiles, boeken en speelgoed in de winkels. Ze streven ernaar dat hun merken zoveel mogelijk duurzaam en ecologisch zijn.

In de webshop vind je het hele aanbod online.

TAGS

Eigen Stijl

TELEFOON
026 – 379 05 68

ADRES
Steenstraat 75

6828 CE Arnhem

facebook twitter

OPENINGSTIJDEN