Project omschrijving

‘t Eetatelier is een biologisch vegetarisch eetcafé in de binnenstad waar je zowel binnen als buiten in de tuin kunt genieten van een heerlijke maaltijd.

Het gehele assortiment van ‘t Eetatelier is biologisch. Ze maken gebruik van verse groente en zuivel afkomstig van biologische leveranciers. Een deel wordt zelf gekweekt. Alles is huisgemaakt, van gebak tot kruidenmengsels, soepen en sauzen. Daarnaast hebben ze gekozen voor een zo puur mogelijke bereiding waardoor ze geen gebruik maken van een magnetron.

Diëten

Op verzoek houdt Marianne rekening met bepaalde allergieën en diëten, zoals lactose-vrij, suikervrij of glutenvrij. Een simpele notenallergie of appel-allergie is ook geen probleem. Wel minimaal een dag van te voren aangeven, hoe eerder hoe beter. Een veganistische maaltijd is ook mogelijk. Meervoudige intoleranties of allergieën samen of extreme diëten worden te complex om naast de ‘gewone keuken’ te bereiden. Voor mensen met coeliakie en galactoseallergie kan ’t Eetalier helaas niets betekenen. Daarnaast is de keuken niet vrij van gluten- en notensporen.

Over ’t Eetatelier

Joël Fransen Daalmeijer en Marianne Balk draaien het restaurant grotendeels met z’n tweeën. Marianne is de spil achter al het eten, ze bedenkt, kookt, combineert. Joël is meubelmaker en houdt zich in en rondom de zaak bezig met allerhande zaken, van hulp in de keuken en serveren tot klussen aan het pand. Samen met vrienden en familie hebben ze het pand aan De Nieuwstad in Arnhem omgetoverd tot een gezellig huiselijk plekje, waar je naast lekker eten in de tuin of restaurant ook kan genieten van een inrichting van oud, self-made tot design.

TAGS
eetcafé, restaurant, diner, biologisch, fairtrade, vegetarisch, veganistisch, dieet, allergie, lactose-vrij, glutenvrij, suikervrij

Eetatelier

ADRES
Nieuwstad 66
6811 BM Arnhem

TELEFOON
06 – 207 939 64

FairTrade logo

OPENINGSTIJDEN
donderdag t/m zondag
17:30 uur tot 22:00 uur